O meni

tanja-matko-1Moje ime je Tanja Matko in sem ljubiteljica vsega lepega.

Od nekdaj sem bila rada urejena in negovana – vse: obraz, telo, oblačila. Že zelo zgodaj sem ugotovila, kako zelo to vpliva na naše počutje in kako lepa dopolnitev lepe vsebine je. Saj veste, tudi lepo, dragoceno darilo zavijemo v lepo ovojnino.

Tako verjetno ni naključje, da sem pred skoraj 20 leti, daljnega 2003, čeprav sicer pravnica po poklicu, ustanovila portal Planet Lepote, ki je prvi in najstarejši ženski portal v Sloveniji. Od takrat se mi je v življenju zgodilo precej stvari, ki so botrovale moji rasti in izoblikovanju. In medtem, ko sta me nekoč na prvem mestu zanimala nega in ličenje, sem zadnja leta nekako prišla do zaključka, da sem to že predelala in se po toliko letih kar malce naveličala.

Tako me je zadnja leta močno potegnilo predvsem v oblačila, slog. O, ne – nikakor ne modo. Moda je brezosebna in minljiva – slog odraža osebnost in je večen. Ker imam svoj, povsem dodelan slog, saj sem se v teh letih izjemno dobro spoznala in izgradila, sem se odločila, da bom to odslej z vami delila na svoji osebni strani.

Ta je namenjena vsem ženskam, ki so se že našle, ali pa se še iščejo in gradijo in so jim všeč minimalistična, klasična eleganca in prefinjenost. Skratka vse, kar v modi manjka in kar vsaj sama v teh časih izjemno pogrešam. Prefinjenost, eleganco, ženstvenost.

Poleg vsega, povezanega z elegantnim slogom oz. urejenostjo, pa seveda tudi vse ostalo, kar potrebujmo zrele ženske, da smo lepe, urejene in negovane od zunaj in navznoter – da smo kar se da izpopolnjena celota. Torej tudi zdrava prehrana, naravni anti-aging (zaviranje staranja na naraven način), kako s negovati, ličiti, pa tudi kakšno o odnosih.

Če imate kakršnakoli vprašanje, želje, predloge, kritike in pohvale, pa mi lahko pišete na info@tanjamatko.com.

Dobrodošle!